11573/1688714 - 2021 -
The next step in sustainable dining: the restaurant food waste map for the management of food waste Principato, Ludovica; Di Leo, Alessio; Mattia, Giovanni; Pratesi, Carlo Alberto - 01a Articolo in rivista
rivista: ITALIAN JOURNAL OF MARKETING (Cham: Springer International Publishing) pp. 189-207 - issn: 2662-3323 - wos: (0) - scopus: (0)
11573/1315830 - 2019 -
Luxury towards sustainability: a GRI-based sustainability report analysis Leo, A.; Mattia, Giovanni; Pratesi, C. A.; Principato, Ludovica - 04d Abstract in atti di convegno
congresso: Global Fashion Management Conference (Paris)
libro: Global Fashion Management Conference at Paris - ()
11573/1315834 - 2019 -
Sustainability in the luxury industry: an exploratory analysis based on the Global Reporting Initiative (GRI) framework Mattia, G.; Principato, L.; Pratesi, C. A.; Di Leo, A. - 04d Abstract in atti di convegno
congresso: Conference Proceeding Sinergie - Sima 2019 (Roma)
libro: Conference Proceeding Sinergie - Sima 2019 - ()
11573/1315835 - 2019 -
Understanding Sustainability Efforts along the Luxury Value Chain Principato, Ludovica; Pratesi, Carlo Alberto; Mattia, Giovanni; Di Leo, Alessio - 04d Abstract in atti di convegno
congresso: 2019 INFORMS Marketing Science Conference (Roma)
libro: 2019 INFORMS Marketing Science Conference - ()
11573/543416 - 2013 -
Produzione di grano duro sostenibile e Life Cycle Assessment: il progetto dell’azienda Barilla L., Ruini; E., Ferrari; P., Meriggi; M., Marino; F., Sessa; Principato, Ludovica - 01a Articolo in rivista
rivista: AGRIREGIONIEUROPA (Ancona : Associazione "Alessandro Bartola") pp. - - issn: 1828-5880 - wos: (0) - scopus: (0)
11573/543448 - 2013 -
Dalla Doppia piramide del Bcfn all’acqua virtuale nella produzione di pasta Barilla L., Ruini; L., Campra; C. A., Pratesi; Principato, Ludovica; M., Marino; S., Pignatelli - 02a Capitolo o Articolo
libro: L’acqua che mangiamo - (9788866270881)
11573/543412 - 2013 -
Diete sostenibili: la Doppia Piramide del Barilla Center for Food and Nutrition L., Ruini; R., Ciati; C. A., Pratesi; Principato, Ludovica; M., Marino; S., Pignatelli - 01a Articolo in rivista
rivista: AGRIREGIONIEUROPA (Ancona : Associazione "Alessandro Bartola") pp. - - issn: 1828-5880 - wos: (0) - scopus: (0)
11573/543430 - 2013 -
Is Healthy Eating, Healthy For The Environment?
Barilla Center for Food and Nutrition Double Food
Pyramid L., Ruini; R., Ciati; C. A., Pratesi; Principato, Ludovica; M., Marino; S., Pignatelli - 04d Abstract in atti di convegno
libro: Advances in Cleaner Production, Proceedings of the 4th International Workshop - ()
11573/543425 - 2013 -
Is Healthy Eating Healthy for the Environment? Barilla Center for Food and Nutrition Double Food Pyramid Luca, Ruini; Roberto, Ciati; Carlo Alberto, Pratesi; Principato, Ludovica; Massimo, Marino; Sonia, Pignatelli - 04b Atto di convegno in volume
libro: Advances in Production Management Systems. Sustainable Production and Service Supply Chains - (9783642412622; 9783642412639)
Principato, Ludovica - 06a Curatela
Principato, Ludovica - 02a Capitolo o Articolo
libro: Marketing 5/ed - (9788838667794)
11573/543440 - 2013 -
Sostenibilità in Barilla: la scelta del metodo di produzione delle uova utilizzate per i propri prodotti Principato, Ludovica - 02a Capitolo o Articolo
libro: Marketing 5/ed. - (9788838667794)
11573/543438 - 2013 -
Marketing Business-to-Business: il caso dell’azienda Pelliconi Principato, Ludovica; A., Zamagna - 02a Capitolo o Articolo
libro: Marketing 5/ed. - (9788838667794)