LUDOVICA PRINCIPATO

Dottoressa di ricerca

ciclo: XXVIII




Produzione scientifica

11573/1688714 - 2021 - The next step in sustainable dining: the restaurant food waste map for the management of food waste
Principato, Ludovica; Di Leo, Alessio; Mattia, Giovanni; Pratesi, Carlo Alberto - 01a Articolo in rivista
rivista: ITALIAN JOURNAL OF MARKETING (Cham: Springer International Publishing) pp. 189-207 - issn: 2662-3323 - wos: (0) - scopus: (0)

11573/1315830 - 2019 - Luxury towards sustainability: a GRI-based sustainability report analysis
Leo, A.; Mattia, Giovanni; Pratesi, C. A.; Principato, Ludovica - 04d Abstract in atti di convegno
congresso: Global Fashion Management Conference (Paris)
libro: Global Fashion Management Conference at Paris - ()

11573/1315834 - 2019 - Sustainability in the luxury industry: an exploratory analysis based on the Global Reporting Initiative (GRI) framework
Mattia, G.; Principato, L.; Pratesi, C. A.; Di Leo, A. - 04d Abstract in atti di convegno
congresso: Conference Proceeding Sinergie - Sima 2019 (Roma)
libro: Conference Proceeding Sinergie - Sima 2019 - ()

11573/1315835 - 2019 - Understanding Sustainability Efforts along the Luxury Value Chain
Principato, Ludovica; Pratesi, Carlo Alberto; Mattia, Giovanni; Di Leo, Alessio - 04d Abstract in atti di convegno
congresso: 2019 INFORMS Marketing Science Conference (Roma)
libro: 2019 INFORMS Marketing Science Conference - ()

11573/543416 - 2013 - Produzione di grano duro sostenibile e Life Cycle Assessment: il progetto dell’azienda Barilla
L., Ruini; E., Ferrari; P., Meriggi; M., Marino; F., Sessa; Principato, Ludovica - 01a Articolo in rivista
rivista: AGRIREGIONIEUROPA (Ancona : Associazione "Alessandro Bartola") pp. - - issn: 1828-5880 - wos: (0) - scopus: (0)

11573/543448 - 2013 - Dalla Doppia piramide del Bcfn all’acqua virtuale nella produzione di pasta Barilla
L., Ruini; L., Campra; C. A., Pratesi; Principato, Ludovica; M., Marino; S., Pignatelli - 02a Capitolo o Articolo
libro: L’acqua che mangiamo - (9788866270881)

11573/543412 - 2013 - Diete sostenibili: la Doppia Piramide del Barilla Center for Food and Nutrition
L., Ruini; R., Ciati; C. A., Pratesi; Principato, Ludovica; M., Marino; S., Pignatelli - 01a Articolo in rivista
rivista: AGRIREGIONIEUROPA (Ancona : Associazione "Alessandro Bartola") pp. - - issn: 1828-5880 - wos: (0) - scopus: (0)

11573/543430 - 2013 - Is Healthy Eating, Healthy For The Environment? Barilla Center for Food and Nutrition Double Food Pyramid
L., Ruini; R., Ciati; C. A., Pratesi; Principato, Ludovica; M., Marino; S., Pignatelli - 04d Abstract in atti di convegno
libro: Advances in Cleaner Production, Proceedings of the 4th International Workshop - ()

11573/543425 - 2013 - Is Healthy Eating Healthy for the Environment? Barilla Center for Food and Nutrition Double Food Pyramid
Luca, Ruini; Roberto, Ciati; Carlo Alberto, Pratesi; Principato, Ludovica; Massimo, Marino; Sonia, Pignatelli - 04b Atto di convegno in volume
libro: Advances in Production Management Systems. Sustainable Production and Service Supply Chains - (9783642412622; 9783642412639)

11573/543434 - 2013 - Marketing 5/ed
Principato, Ludovica - 06a Curatela

11573/543436 - 2013 - Mobile advertising
Principato, Ludovica - 02a Capitolo o Articolo
libro: Marketing 5/ed - (9788838667794)

11573/543440 - 2013 - Sostenibilità in Barilla: la scelta del metodo di produzione delle uova utilizzate per i propri prodotti
Principato, Ludovica - 02a Capitolo o Articolo
libro: Marketing 5/ed. - (9788838667794)

11573/543438 - 2013 - Marketing Business-to-Business: il caso dell’azienda Pelliconi
Principato, Ludovica; A., Zamagna - 02a Capitolo o Articolo
libro: Marketing 5/ed. - (9788838667794)

© Università degli Studi di Roma "La Sapienza" - Piazzale Aldo Moro 5, 00185 Roma